Renovu čini ljubazni tim stručnjaka čiji je posao informirati klijente i omogućiti im da donesu odluke koje će im uštedjeti novac.

Renova je savjetodavna tvrtka na polju nekretnina, razvoja nekretninskih projekata i zelene gradnje, aktivna na području Hrvatske i Slovenije.

Svi zaposlenici karijeru su ostvarili u više lokalnih, regionalnih i globalnih tvrtki za nekretnine. Naši stručnjaci su vodeći na hrvatskom tržištu uredskih nekretnina već petnaest godina.

Uz standarde propisane hrvatskim zakonodavstvom u radu primjenjujemo i pravila RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), TEGoVA (The European Group of Valuers’ Associations), BRE (BREEAM standard), USGBC (LEED standard). Kroz razumijevanje lokalnog tržišta i rad sukladan međunarodnim nekretninskim standardima, kreiramo najbolju poslovnu praksu.

Renova je licencirana agencija, registrirana u Registru posrednika u prometu nekretninama pri HGK pod brojem 108/2014 (http://posredovanje.hgk.hr/posredovanje/).

Registrirani smo dobavljač usluga za Europsku komisiju od 2014.g.
U svakodnevnom radu primjenjujemo pravila održivog poslovanja (Sustainability Policy).

Nudimo savjetodavne usluge na polju nekretnina, u rasponu od agencijskih poslova (najam ureda, skladišta, lokala u Zagrebu, Splitu i ostatku Hrvatske), savjetovanja pri razvoju projekata, procjena i studija izvodljivosti, tehničkog dubinskog snimanja, vođenja i nadzora projekata, sve do usluga vezanih uz energiju i zelenu gradnju.

Uz pomoć mreže strateških partnera koji su specijalizirani za pojedina područja građevine i nekretnina, pružamo puni spektar usluga uz istovremeno zadržavanje organizacijske efikasnosti.

Posvećeni smo trajnom širenju naših znanja i vještina sukladno međunarodnom razvoju struke, a naše iskustvo pruža sigurnost našim klijentima.

Brojne reference, iskustvo i sposobnost da uvijek razmišljamo kreativno i proaktivno daju nam prednost pred konkurencijom i omogućavaju nam da klijentima pružamo kvalitetan savjet i dodamo novu vrijednost.

Vlasnicima nekretnina

pomažemo ostvariti najveću dobit kod zakupa, najma ili prodaje.

Korisnicima prostora

i kupcima pronalazimo najpovoljnija rješenja.

Investitorima

pomažemo analizirati okolnosti ulaganja.

Naše vrijednosti:Otvorena komunikacija, jednostavnost, poslovna etika.

Tomislav GregurićSavjetovanje i korporativna rješenja

tomislav.greguric@renova.hr

M:+385 91 4826 194

Branimir LekićZakup, najam i prodaja

branimir.lekic@renova.hr

M:+385 91 4826 196

Ljudevit HunjakSkladišta, proizvodne nekretnine i zemljišta

ljudevit.hunjak@renova.hr

M:+385 91 4826 800

Hrvoje KvasničkaVođenje projekata, LEED i BREEAM certifikacija i procjene

hrvoje.kvasnicka@renova.hr

M:+385 91 4826 102

Eva Pavić | Istraživanja i publikacije

eva.pavic@renova.hr

M:+385 98 813 069

15 YEARS of EXCELLENCE

Kontaktirajte nas!

Renova logo

HR   EN